Polityka Prywatności

W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych, w związku z przetwarzaniem danych osobowych oraz w sprawie swobodnego przepływu danych – tzw. RODO – przekazujemy Ci podstawowe informacje o przetwarzaniu Twoich danych.

Administrator danych 

Ewa Brzozowska, NIP: 728 223 67 04, email: kontakt@ewabrzozowskacoach.pl

Cele przetwarzania danych

Dane osobowe będą przetwarzane w celu kontaktu mailowego, telefonicznego i wysyłki newslettera. Dokładam wszelkich starań, aby były przechowywane w bezpieczny sposób.

Które dane osobowe są pobierane

Wśród danych osobowych, pobieranych przy wysyłaniu maila kontaktowego lu zapisu na newslettera znajdują się: imię, nazwisko (jeśli podasz) oraz,  adres email. 

W przypadku wyboru faktury na firmę, pobierane są wszystkie dane potrzebne do wystawienia faktury,czyli: nazwa przedsiębiorcy obejmująca firmę (nazwę) oraz imię i nazwisko właściciela, adres siedziby, adres oddziałów, nr NIP, adres e-mail, nr telefonu. 

Przez Ciasteczka Cookies zbierany jest numer nadany w systemie informatycznym, adres IP.

Na stronie zainstalowany jest narzędzie Google Analytics. Zbiera ono informacje o czasie przebywania na ojej stronie oraz które witryny zostały odwiedzone. Nie mam jednak dostępu kim jest ta osoba.

Prawa osoby, której dane dotyczą

Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do Pani/Pana danych oraz prawo żądania ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania.
Przysługuje Pani/Panu również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podstawa prawna

Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

Pliki cookies

Pliki cookies to mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Wykorzystujemy pliki cookies do prawidłowego działania strony oraz analizy ruchu na stronie. Jeżeli chcesz zmienić ustawienia cookies w swojej przeglądarce możesz to zrobić wg. instrukcji podanych na poniższych stronach:
w przeglądarce Chrome https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=pl
w przeglądarce Firefox https://support.mozilla.org/pl/kb/wzmocniona-ochrona-przed-sledzeniem-firefox-desktop?redirectlocale=pl&redirectslug=W%C5%82%C4%85czanie+i+wy%C5%82%C4%85czanie+obs%C5%82ugi+ciasteczek

w przęglądarce Internet Explorer https://support.microsoft.com/pl-pl/hub/4338813/windows-help?os=windows-10
w przeglądarce Opera https://help.opera.com/pl/latest/web-preferences/#cookies
w przeglądarce Safari https://support.apple.com/pl-pl/guide/safari/sfri11471/mac

Masz pytania dotyczące Polityki Prywatności? Napisz!

kontakt@ewabrzozowskacoach.pl

Ta strona korzysta z plików cookie, korzystając z niej zgadzasz się na ich wykorzystanie. Więcej informacji.